At kende dit kredit rettigheder

Der er en gammel sætning, der gælder, nÃ¥r du forsøger at gendanne din kreditværdighed, og sætningen er “at vide er halvt fuldendt.” Denne erklæring er et eksempel pÃ¥ hvad skal gøre, forbrugere, der har haft sidste kredit problemer, og det er at lære alt om kredit reparation. Reparation eller genopbygge dit kredit er ikke en nem opgave, og at vide, hvad love beskytter forbrugeren og hvordan man bruger dem er det første skridt i denne proces.
Federal Trade Commission har fastlagt et sæt love for at beskytte forbrugerne mod misbrug af credit reporting agenturer. Disse love er udviklet til at sikre, at forbrugerens kredit fil er nøjagtige og ajourførte; denne lov er almindeligt kendt som Fair Credit Reporting Act. F.C.R.A. er den stærkeste værktøj forbrugeren har til at sikre, at hvad der er rapporteret af credit reporting agenturer virkelig afspejler indholdet i deres kredit-fil.
Før disse love blev vedtaget, var at forbrugeren prisgivet af kreditoplysningsbureau, ikke til at sige, at der var misbrug, men det var næsten umuligt at finde ud hvad var indeholdt på din kredit-fil. Dette er derfor under disse love forbrugeren har ret til at anmode om en kopi af der kreditkortoplysninger fil på når som helst de vælger, der er også en ny lov, der kræver credit reporting agenturer at levere en gratis årlige kredit rapport til forbrugerne i visse medlemsstater.
Betydningen af at vide, hvad der står på din kredit er, at du har mulighed for at korrigere eventuelle unøjagtigheder, der er indeholdt i filen kredit. Den mest almindelige af unøjagtigheder er forældede oplysninger herunder forkert adresse, beskæftigelse og tilbagebetaling historie. Denne information kan nedsætte dit kredit score dramatisk, og har en negativ indvirkning, når de ses af kredit kreditgivere, så at vide, hvad der står på din kredit-fil er en stor fordel af denne handling.
Nu hvor du ved, hvad der står på din kredit-fil, er det tid til at reparere nogle af de negative bemærkninger, der er indeholdt i filen. Fair Credit Reporting Act giver forbrugeren mulighed for at bestride unøjagtige oplysninger indeholdt i betænkningen, og dette kan omfatte poster, der ikke er venlig, poster, der er sidste frist, og poster, der er blevet rettet men ikke rapporteret.
Du som forbruger har ret til at reparere din egen kredit, men som anført før dette er ikke en nem opgave, og vil kræve en masse tid og tålmodighed. Det er derfor der er organer, der er villige til at hjælpe dig reparere din kredit, og disse agenturer er også reguleret af en føderal lov call Credit Reparation organisationer handle, denne handling giver garantier for at beskytte forbrugerne, når der beskæftiger sig med kredit reparation virksomheder. For at finde et kredit reparation selskab til at hjælpe dig reparere din kredit, bare lave en søgning på din foretrukne søgemaskine, er en organisation, der anbefalede reparation, Millennium kredit Service deres hjemmeside adresse er
En anden vigtig retsakt vedtaget af Federal Trade Commission drejer sig om, hvilke handlinger er lovligt for gæld samlere og inkassobureauer. Denne lov, kendt som Fair gæld samling praksis handle blev skabt for at stoppe chikane af gæld samlere, det skitserer Hvornår og på hvilket tidspunkt samlere kan kontakte forbrugeren. Det dækker også, hvilke handlinger kan træffes af forbrugeren, hvis de føler, de bliver chikaneret af inkassobureauer, og hvordan rapportere chikane, hvis det opstår.
Disse to retsakter, Fair Credit Reporting Act og Fair gæld Collection Practices Act har til formål at beskytte forbrugerne mod misbrug, men hvis du er uvidende om disse retsakter, så de vil ikke kunne gavne dig i genskaber eller genopbygge dit kredit. Du kan finde flere oplysninger om disse handlinger besøg Federal Trade Commissions hjemmeside på én gang du er bekendt med hvilke rettigheder du har under loven, vil du være i stand til at tage kontrol over hvad der står i din kredit-fil og eventuelt bestride eventuelle unøjagtigheder indeholdt i fil.

30 thoughts on “At kende dit kredit rettigheder

  1. You completed certain good points there. I did a search on the subject matter and found nearly all people will have the same opinion with your blog. Rivi Wilt Salene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *