Baggrund Check ressourcer

Uanset om du ansætter en direktør, en underleverandør, en babysitter eller endda leder efter en ny lejer eller værelseskammerat, tager du en stor risiko. Det er karakteren af business desværre for folk til at gå meget langt for at give urigtige oplysninger om sig selv og dermed skabe behov for baggrund check ressourcer og referencer.
Undgå at gøre forretninger med vildledende mennesker med disse 5 nøglefaktorer i tankerne:
1. Forbered omfattende historier fra vag eller vildledende svar
2. Filtrer fakta fra fiktion og beskæftige sig med uærlige interviewpersoner
3. behandle retlige spørgsmål, herunder hvilke spørgsmål du kan og ikke kan bede
4. Lav en selvsikker, veldokumenterede ansættende beslutning
5. Brug dispensationer, der beskytter du lovligt under baggrunden tjek proces
Personlige referencer
En personlig reference kunne være nogen, som kandidaten tilfældigvis ved, men sandsynligvis aldrig har arbejdet for. For udlejere eller folk på udkig efter en barnepige for deres børn bør anmodningen om referencer stadig for erhvervslivet referencer og ikke personlige. Udlejer-lejer forholdet er stadig en virksomhed, en som er forholdet mellem barnepiger og in-home sundhedspersonale og deres arbejdsgivere. I dag, er personlige referencer blevet en af disse overused slagord, der skjuler den virkelige arbejde for ansvarlige, effektive reference kontrol.
Baggrundstjek
Sigt baggrund check er en anden opfang udtrykket, der betyder, at kontrollere nøjagtigheden af grundlæggende oplysninger, som en kandidat til beskæftigelse eller lignende. Det er et vigtigt skridt i udvælgelsesprocessen medarbejder, fordi det er en relativt smertefri og billig måde for den potentielle arbejdsgiver til at skære ned bunke af ansøgninger til kun de ansøgere, som er mindst, hvem de siger de er.
Mens afgøre hvorvidt kandidaten er som han eller hun hævder at være er et vigtigt første skridt, bør det i sidste ende føre til virkelige reference kontrol. Der er så meget mere at vide om en kandidat til beskæftigelse eller en potentiel lejer eller endda en babysitter, før den endelige beslutning kan træffes. Og den eneste måde at lære, der er ved at tale med folk, der har arbejdet med, er lejet til, eller modtaget service eller pleje fra den pågældende kandidat.
Job ansøgning spørgsmål
Der er flere ting, arbejdsgiverne kan gøre for at øge sandsynligheden for modtager ærlige svar på job ydeevne spørgsmål:
1. altid spørge jobsøgende at give et CV, der indeholder en komplet arbejde historie, herunder datoer for beskæftigelse for hvert job afholdt.
2. Spørg kandidat til at angive navnet på den person, til hvem han/hun direkte rapporteret.
3. arbejdsgivere bør altid kræve kandidater til beskæftigelse til at udfylde en formel jobansøgning, der beder om de samme oplysninger. En eller anden måde, selv hvis du er nødt til at bede om det under den første samtale, får du en beskrivelse af de opgaver, som job-søgende var ansvarlig på hver stilling.
Hvis listen over referencer ikke omfatter mindst én af de mennesker, som kandidaten rapporteret direkte, vises en rød advarsel flag i den potentielle arbejdsgiver sind. Nogle jobsøgende vil foreslå de ikke liste en tidligere vejleder som reference, fordi to af dem fik og det er forståeligt, men i hele en persons hele arbejde historie, der må være mindst én vejleder, der kan være en reference. Hvis det er sandt, har kandidaten aldrig fået sammen med en vejleder nogensinde, så er det bedst at kigge efter en anden person til jobbet.
Nej, hvert job resulterer ikke i en lykkelig slutning, men med de ovennævnte forholdsregler i tankerne, kan man reducere muligheden for at få brændt eller ansætte den mere egnet person til jobbet. At have mere information om en jobsøgende er altid bedre end at have mindre. Det er gennem arbejdet med andre mennesker, at vi nå de fleste af vores mål, så vælger de rigtige er derfor afgørende.

One thought on “Baggrund Check ressourcer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *