Sælge dit hjem – beskæftiger sig med ubehagelige forhandlere

Sælge dit hus selv kan være skræmmende, hvis du gør det første gang. Her er hvordan man kan håndtere ubehagelige forhandlere.
Ubehagelige forhandlere
Nogle gange støder du på en person, der ikke vil være tilfreds, medmindre han manøvrer du til at acceptere mindre end din bolig er værd eller gøre ting til sin fordel, som er urimelige. Så hvad? Nå, først Lad os diskutere de mest almindelige former disse ubehagelige typer tage, og så vil vi snakke om hvad de skal gøre med dem.
En hyppig form den ubehagelige forhandler tager er den person, der forsøger at skræmme dig og nedgøre din ejendom. Red flag skal gå, hvis nogen arbejder hårdt på at forsøge at få dig i defensiven. Jeg taler ikke om en lejlighedsvis negativ bemærkning. Hvad jeg taler om er en hel række af dem og den holdning, der går med det. Selv om det er indhyllet i udseendet af klassiske gode manerer og charme, du har at gøre med en slyngel.
Den anden typiske form en ubehagelig forhandler tager er “nibbler.” Du tror, at forhandlingerne er overstået, og at de to af jer er kommet til en gensidigt acceptabel aftale. Derefter på forskellige punkter som du fremskridt i retning af fuldførelsen af salgsprocessen nibbles anden personen”.” De normalt lader som om de havde ingen idé om, at gulvtæppet skulle være strakt, taget skulle udskiftes, krystallysekrone i spisestuen ikke formidle, eller fill-in-the-blank, og bruge det som en undskyldning for at ændre tingene. Denne proces kan og gør fortsætte helt frem til punktet af forlig eller punkt handlen falder fra hinanden, hvad der kommer først!
Den gang-lager hemmelighed
Nogle gange du få disse to ubehagelige typer i en forhandler, men fortvivl ikke. Du kan klare dem. Den første ting du skal gøre er at bo i en rolig, evaluere sindsstemning. Ved hvert skridt på vejen, Spørg dig selv: “er dette rimeligt? Er jeg villig til at gøre dette for at gøre et salg? ” Fortsætte så længe svaret er “ja.”
Være villig til at gå væk hvis svaret bliver “nej.” Jeg kan ikke over understrege magt “er villige til at gå væk” fra forhandlingerne. Ikke læse denne sætning for hurtigt. Være “villig til at gå væk.” Det er en af de stærkeste forhandlingsposition værktøjer på planeten. Det er simpelt. Det kræver ikke at være grim. Men hvad det kræver er at du ikke overveje at dit hjem sælges (eller købt, for sags skyld) indtil alle forhandlinger er virkelig over.
Tænk over det. Du sætte dig selv i en “taber kropsholdning” med en grim forhandler i øjeblikket du følelsesmæssigt overveje dit hus solgt. Så længe du er villig til at gå væk, har du magt, der er så stærk som købers ønske om at købe. Hvis sådan en “deal” blæser op, så må det være sådan. Du var ikke vil få, hvad du ønskede fra det alligevel.
Nu, et par ord om “nibbles.” Der er en civiliseret måde at håndtere dette. Ikke hop til at gøre det indtil du føler virkelig, det er en nibble eller du bliver en nasty forhandler dig selv. Dog kan en nibble løses ved spørgende mildt, “Hvis jeg gør det for dig, vil du gøre ‘fyld-i-the-blank’ for mig?” Dit mål er at formidle til nibbler at hver vellykket nibble vil koste ham noget. Gør det noget væsentligt i forhold til nibble anmodning.
Hvis du ikke tror hurtig på fødderne, kan du altid sige, vil “jeg vende tilbage til dig på der.” Ikke Tillad dig selv at være forhastet, hvis du tror bedst, når du fundere ting over.
Bo roligt og tankevækkende. Ingen kan tvinge dig til at gøre et salg eller køb, ikke der er i din bedste interesse. Holde vurdering af situationen, og holde åbent til muligheden for, at du skal gå væk indtil salget er afsluttet. På den måde du vil ikke tvinge dig selv til at gøre, hvad heller ikke er i din bedste interesse. Det er ikke let, men det er meget simpelt. Bevare kontrollen over dig selv.

One thought on “Sælge dit hjem – beskæftiger sig med ubehagelige forhandlere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *