Har du brug for et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit?

En friværdi linje af kredit er meget nært beslægtet med et hjem ansvarlig lånekapital, men de subtile forskelle kan betyde meget. Fastslå, hvilken indstilling er bedst for dig er afhængig af dig at vide, din nuværende situation og at have en klar plan for hvad du ønsker at opnå med pengene.
Et hjem ansvarlig lånekapital er en meget gerne et realkreditlån. Med et hjem ansvarlig lånekapital kan du låne beløb af dit hjem værdi, som du allerede har betalt ud. Fordelene ved denne type lån er, at det næsten altid er garanteret, da den er baseret på størrelsen af dit hjem, du allerede ejer, er næsten identisk med et realkreditlån og du modtager det hele lånet op foran efter lukketid.
Mens et hjem ansvarlig lånekapital er også baseret på størrelsen af dit hjem, du i øjeblikket ejer, er betingelserne for lånet meget forskellige. Et hjem ansvarlig lånekapital er dybest set et kreditkort, hvor grænsen er størrelsen af den egenkapital, som du har i vores hjem. I stedet for at modtage et stort engangsbeløb af kontanter, vil du modtage en kassekredit type af service på din konto, som vil tillade dig at trække så meget eller så lidt af den egenkapital, som du ønsker at bruge.
Hvilke valg er bedre for dig? Svaret afhænger af, hvad du har brug for penge for. Med et hjem ansvarlig lånekapital den månedlige godtgørelse tidsplan er kendt og rente på dit lån vil være lavere end de fleste andre typer af lån. Men med en friværdi linje af kredit, har du øjeblikkelig adgang til kontanter og betalingerne vil variere men interessen vil variere. Med dette i tankerne spørgsmålet virkelig bliver behøver du adgang til en varierende mængde af penge eller et kendt engangsbeløb af kontanter?
Et engangsbeløb af kontanter med et sæt tilbagebetaling tidsplan er fantastisk til specifikke ting såsom konsolidering af gælden eller finansiering af specifikke projekter med en forudbestemt udgift. Hvis du overvejer at gæld konsolidering for kreditkort eller andre højt forrentede lån er et hjem ansvarlig lånekapital sandsynligvis en meget god idé. Du vil være i stand til at tilbagebetale hele din gæld og har kun at gøre én månedlig betaling til en lavere rente, du betaler i øjeblikket på dine kort og andre ikke-sikrede lån.
Home equity lån også gøre perfekt mening hvis du kender det nøjagtige beløb, som du har brug for at låne. Mens det er altid rart at have kontanter på side er det ofte bedre at have mere kredit tilgængelige for dig. Jo mere af din kredit begrænse, at du bruger jo højere renter vil være for dig, og jo hårdere bliver det for at låne flere penge i tilfælde af en nødsituation. Det er helt sikkert til din fordel at kun være i gæld for et bestemt beløb til at fuldføre et projekt.
En kassekredit mulighed kan være bedre, afhængigt af hvad du ønsker at gøre med dine penge. Du vil stadig bruge en del af dit kreditmaksimum, kan betalinger og virkninger på din tilgængelige kredit være lavere. Med en kassekredit har du altid den samme mængde penge til rådighed for dig. Som du afbetale kreditbeløbet bruges, kan du genbruge del, om nødvendigt uden at skulle ansøge om et andet lån. Også kan dine betalinger være betydeligt lavere, da du kun betaler for mængden af penge, du har faktisk bruges, ikke det samlede beløb lånte.
Som du kan se er der nogle store forskelle mellem et hjem ansvarlig lånekapital og kreditlinje. Hvis du kigger på et enkelt projekt, f.eks en ny bil eller tilføjelse af en pulje til dit hjem, er et hjem ansvarlig lånekapital et bedre valg for dig. Men hvis du kigger på opstart af en ny virksomhed, ønsker at rejse eller kan ikke slå sig ned på forhånd fastsat mængde penge, så en kreditlinje er en bedre løsning for dig. Med en kassekredit kan du bruge så meget af din kredit, som du ønsker når som helst du ønsker, og meget som et kreditkort, kan du genbruge beløbet af den kredit, du har tilbagebetalt med ud at skulle ansøge igen for et lån.

8 thoughts on “Har du brug for et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *